Αλλαγές - Επιστροφές Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που παραλάβατε την παραγγελία σας, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο μέγεθος ή άλλο προϊόν.

Προκειμένου να πραγματοποιήσετε μία επιστροφή, λάβετε υπόψη σας τα παρακάτω:

  • Το προϊόν δεν πρέπει να έχει φορεθεί περαιτέρω της δοκιμής σε εσωτερικό χώρο
  • Η δοκιμή θα πρέπει να γίνεται σε μαλακή επιφάνεια
  • Οποιοδήποτε καρτελάκι της εταιρείας καθώς και οι ετικέτες του προϊόντος δεν πρέπει να έχουν αφαιρεθεί ή καταστραφεί με οποιονδήποτε τρόπο
  • Όλα τα συνοδευτικά του προϊόντος, όπως το κουτί και η απόδειξη αγοράς, αποτελούν μέρος τους προϊόντος, συνεπώς πρέπει να επιστραφούν επίσης
  • Σε περίπτωση που το προϊόν συνοδεύεται από δώρο, αυτό πρέπει να επιστραφεί μαζί με το προϊόν
  • Η συσκευασία της αποστολής πρέπει να είναι ασφαλής, ώστε να προληφθούν τυχόν φθορές κατά την μεταφορά. Η εταιρεία μας δεν φέρει την ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής. Παρακαλούμε πολύ να βάζετε το κουτί με το προϊόν σε οποιαδήποτε σακούλα ώστε τα αυτοκόλλητα της μεταφορικής να κολληθούν στην σακούλα.

ΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΪΟΝ

Για επιστροφές εντός Ελλάδας δεν επιβαρύνεστε με έξοδα μεταφορικών για τη πρώτη αλλαγή που θα κάνετε, αρκεί να χρησιμοποιήσετε την εταιρία ΕΛΤΑ Courier ή ACS. Εάν στην ίδια αρχική παραγγελία κάνετε επιστροφή πάνω από μία φορές χρεώνεστε με €5 για κάθε επιστροφή. 

**ΠΡΟΣΟΧΗ** στα προϊόντα που έχουν ΈΚΠΤΩΣΗ από -50% και άνω η Αλλαγή επιβαρύνεται με €5 για τα μεταφορικά (σύνολο μεταφορικών), τα οποία μπαίνουν ως Αντικαταβολή στο επόμενο προϊόν!

Η διαδικασία της επιστροφής είναι πολύ απλή. Μας επιστρέφετε το προϊόν που επιθυμείτε να αντικαταστήσετε με τα ΕΛΤΑ Courier ή την ACS και μας καλείτε είτε μας αποστέλετε μαιλ με το κωδικό του προϊόντος που επιθυμείτε να σας στείλουμε για αντικατάσταση. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρύνηση μπορείτε να μας καλέσετε στο 2310 345 058 ή στο 2310 465 252 Δευτέρα – Παρασκευή μεταξύ 10:00 – 17:00 ή να μας στείλετε μαιλ στο [email protected] για να σας εξυπηρετήσουμε! 

Στην περίπτωση της αλλαγής - επιστροφής των προϊόντων από την Κύπρο και τον υπόλοιπο κόσμο, το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνουν τον πελάτη. 

Σε περίπτωση που δεν θέλετε να αντικαταστήσετε το προϊόν μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε επιστροφή χρημάτων και σε εκπτωτικό/πιστωτικό κωδικό για επόμενη αγορά.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να αντικαταστήσετε το προϊόν της παραγγελίας σας, επικοινωνήστε μαζί μας για να αιτηθείτε επιστροφή του ποσού αγοράς. Ο αποστολέας αναλαμβάνει τα μεταφορικά με εταιρία κούριερ (όχι με το Ταχυδρομείο) της επιλογής του (χρέωση αποστολέα).Εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, θα εγκριθεί η αίτηση επιστροφής χρημάτων και θα σας καταθέσουμε την αξία του προϊόντος στο τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε εντός 15 με 20 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που θα παραλάβουμε το δέμα σας. Σε παραγγελίες που έχουν πληρωθεί μέσω Χρεωστικής/Πιστωτικής κάρτας ή Paypal η επιστροφή της αξίας των προιόντων γίνεται στον αντίστοιχο λογαριασμό. Σε αντίθετη περίπτωση που το προϊόν δεν είναι στην αρχική του κατάσταση, θα σας ενημερώσουμε για την αδυναμία επιστροφής χρημάτων και την επιστροφή του δέματος αυτού. Η επιστροφή χρημάτων αφορά της αξία των προιόντων. Οποιαδήποτε έξτρα χρέωση από υπηρεσίες της courier  δεν επιστρέφονται!

* Σε περίπτωση επιστροφής χωρίς ενημέρωση ή με χρέωση παραλήπτη, η επιστροφή δεν γίνεται δεκτή.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο τραπεζικός λογαριασμός να είναι στο όνομα του προσώπου στο οποίο έγινε η παραγγελία και κόπηκε η απόδειξη. Τα τραπεζικά έξοδα για την επιστροφή χρημάτων επιβαρύνουν και την εταιρία και τον πελάτη (SHA) Οι επιστροφές χρημάτων γίνονται από λογαριασμό της εταιρείας στην Viva Wallet, Πειραιώς ή Eurobank . Εάν ο λογαριασμός του πελάτη είναι στην Viva Wallet, Πειραιώς ή στην Eurobank δεν υπάρχουν έξοδα τραπέζης. Η επιστροφή χρημάτων για παραγγελίες με αντικαταβολή πραγματοποιείται μεταξύ 15 - 20 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα που παραλάβουμε πίσω το δέμα σας. 

Επιστροφές Χρημάτων στη Κύπρο και το εξωτερικό μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο εάν η πληρωμή της παραγγελίας έχει γίνει με Χρεωστική/Πιστωτική Κάρτα ή Paypal.

 

ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ / ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν, δεν θέλετε να πάρετε κάτι άλλο και δεν επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων, μας επιστρέφετε το προϊόν και εμείς σας εκδίδουμε ένα εκπτωτικό κουπόνι στο σύνολο του ποσού που καταβάλατε. Αυτόν το κουπόνι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε χρονική στιγμή χωρίς απολύτως καμία δέσμευσή και ισχύει μέχρι να μηδενίσει.

Για παράδειγμα, εάν το εκπτωτικό κουπόνι αντιστοιχεί σε €60 και θέλετε να αγοράσετε ένα προϊόν που στοιχίζει €30, αφαιρούνται τα €30 από το κουπόνι και σας εκδίδουμε καινούριο αξίας €30 ώστε να χρησιμοποιήσετε σε επόμενή σας αγορά το υπόλοιπό σας.

Το εκπτωτικό κουπόνι θα σας έρθει αυτόματα στο e-mail σας, μόλις μας παραδώσουν τα ΕΛΤΑ Courier ή η ACS την επιστροφή σας.

Για να χρησιμοποιήσετε το εκπτωτικό κουπόνι, το εισάγετε στο πλαίσιο που γράφει εκπτωτικά κουπόνια στο καλάθι αγορών σας. Στη περίπτωση που δεν μπορέσετε ηλεκτρονικά να το χρησιμοποιήσετε μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2310 345 058 ή στο 2310 465 252 Δευτέρα – Παρασκευή μεταξύ 10:00 – 17:00 ή να μας στείλετε μαιλ στο [email protected] για να σας εξυπηρετήσουμε!