Επιστροφές Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που παραλάβατε την παραγγελία σας, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο μέγεθος ή άλλο προϊόν.


Για επιστροφές εντός Ελλάδας δεν επιβαρύνεστε με έξοδα μεταφορικών για τη πρώτη αλλαγή που θα κάνετε, αρκεί να χρησιμοποιήσετε την εταιρία ΕΛΤΑ Courier. Εάν στην ίδια αρχική παραγγελία κάνετε επιστροφή πάνω από μία φορές χρεώνεστε με €5 για κάθε επιστροφή.


Σε περίπτωση που δεν θέλετε να αντικαταστήσετε το προϊόν μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε επιστροφή χρημάτων και σε εκπτωτικό/πιστωτικό κωδικό για επόμενη αγορά.


Η διαδικασία της επιστροφής είναι πολύ απλή. Μας επιστρέφετε το προϊόν που επιθυμείτε να αντικαταστήσετε με τα ΕΛΤΑ Courier και μας καλείτε είτε μας αποστέλετε μαιλ με το κωδικό του προϊόντος που επιθυμείτε να σας στείλουμε για αντικατάσταση ή με τα στοιχεία του λογαριασμού σας για την επιστροφή χρημάτων. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρύνηση μπορείτε να μας καλέσετε στο 2310 465 251 ή στο 2310 465 252 Δευτέρα – Παρασκευή μεταξύ 9:30 – 17:00 ή να μας στείλετε μαιλ στο [email protected] για να σας εξυπηρετήσουμε! 


Προκειμένου να πραγματοποιήσετε μία επιστροφή, λάβετε υπόψη σας τα παρακάτω:

  • Το προϊόν δεν πρέπει να έχει φορεθεί περαιτέρω της δοκιμής σε εσωτερικό χώρο
  • Οποιοδήποτε καρτελάκι της εταιρείας καθώς και οι ετικέτες του προϊόντος δεν πρέπει να έχουν αφαιρεθεί ή καταστραφεί με οποιονδήποτε τρόπο
  • Όλα τα συνοδευτικά του προϊόντος, όπως το κουτί και η απόδειξη αγοράς, αποτελούν μέρος τους προϊόντος, συνεπώς πρέπει να επιστραφούν επίσης
  • Σε περίπτωση που το προϊόν συνοδεύεται από δώρο, αυτό πρέπει να επιστραφεί μαζί με το προϊόν
  • Τα προϊόντα πρέπει να αποσταλούν μέσω ΕΛΤΑ Courier
  • Η συσκευασία της αποστολής πρέπει να είναι ασφαλής, ώστε να προληφθούν τυχόν φθορές κατά την μεταφορά. Η εταιρεία μας δεν φέρει την ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής. Παρακαλούμε πολύ να βάζετε το κουτί με το προϊόν σε οποιαδήποτε σακούλα ώστε τα αυτοκόλλητα της μεταφορικής να κολληθούν στην σακούλα.


Επιστροφή Χρημάτων


Στη περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων θα χρεωθείτε μόνο με τα έξοδα μεταφοράς του προϊόντος και το ποσό που καταβάλατε για το προϊόν θα σας επιστραφεί σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας κοινοποιήσετε. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο τραπεζικός λογαριασμός να είναι στο όνομα του προσώπου στο οποίο έγινε η παραγγελία και κόπηκε η απόδειξη. Ισχύουν τα έξοδα μεταφοράς ανάλογα με τη χώρα που βρίσκετε δηλαδή €5 για Ελλάδα και €20 για Κύπρο ανεξαρτήτως αν στη πραγγελία σας είχε Δωρεάν ή όχι μεταφορικά. Η επιστροφή χρημάτων συνήθως κάνει 10 - 20 ημέρες από την ημέρα που πληρώσατε την αντικαταβολή στο κούριερ και εφόσον μας έχει επιστραφεί το δέμα σας. Εάν πληρώσατε με κάρτα ή Paypal η επιστροφή των χρημάτων γίνεται μόλις παραλάβουμε πίσω το δέμα σας. 


Εκπτωτικό / Πιστωτικό Κουπόνι


Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν, δεν θέλετε να πάρετε κάτι άλλο και δεν επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων, μας επιστρέφετε το προϊόν και εμείς σας εκδίδουμε ένα εκπτωτικό κουπόνι στο σύνολο του ποσού που καταβάλατε. Αυτόν το κουπόνι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε χρονική στιγμή χωρίς απολύτως καμία δέσμευσή και ισχύει μέχρι να μηδενίσει.


Για παράδειγμα, εάν το εκπτωτικό κουπόνι αντιστοιχεί σε €60 και θέλετε να αγοράσετε ένα προϊόν που στοιχίζει €30, αφαιρούνται τα €30 από το κουπόνι και σας εκδίδουμε καινούριο αξίας €30 ώστε να χρησιμοποιήσετε σε επόμενή σας αγορά το υπόλοιπό σας.


Το εκπτωτικό κουπόνι θα σας έρθει αυτόματα στο e-mail σας, μόλις μας παραδώσουν τα ΕΛΤΑ Courier την επιστροφή σας.

Για να χρησιμοποιήσετε το εκπτωτικό κουπόνι, το εισάγετε στο πλαίσιο που γράφει εκπτωτικά κουπόνια στο καλάθι αγορών σας. Στη περίπτωση που δεν μπορέσετε ηλεκτρονικά να το χρησιμοποιήσετε μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2310 465 251 ή στο 2310 465 252 Δευτέρα – Παρασκευή μεταξύ 9:30 – 17:00 ή να μας στείλετε μαιλ στο [email protected] για να σας εξυπηρετήσουμε!