Πληροφορίες Αποστολής

Όλες οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με τα ΕΛΤΑ Courier σε Ελλάδα και Κύπρο. Στο εξωτερικό γίνονται κυρίως μέσω ΕΛΤΑ Ταχυδρομείο και πάντα κατόπιν συνεννόησης με το πελάτη για τα έξοδα και τον τρόπο αποστολής.

Οι αποστολές εντός Ελλάδος επιβαρύνονται με €3,5 έξοδα αποστολής. Εάν η συνολική παραγγελία είναι από €39 ευρώ και άνω τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ. Τα προϊόντα έρχονται στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει στη σελίδα μας με την ΕΛΤΑ Courier. Εάν έχετε επιλέξει σαν μέθοδο πληρωμής την αντικαταβολή πληρώνετε μετρητά με την παραλαβή της παραγγελίας σας.

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία μας την επόμενη εργάσιμη ημέρα, από την ημέρα που κάνατε την παραγγελία σας και παραδίδονται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες στην Ελλάδα και Κύπρο παραδίδονται σε 2-3 εργάσιμες ημέρες.

*ΠΡΟΣΟΧΗ* Λόγω λοκντάουν, σε κάποιες περιοχές της Αττικής αντιμετωπίζουμε κάποιες καθυστερήσεις στις παραδόσεις, και κάποια δέματα παραδίδονται από τη κούριερ 8-12 ημέρες από την ημερομηνία αποστολής. Η καθυστέρηση οφείλετε στο μεγάλο όγκο δεμάτων που συσσωρεύεται στα κέντρα διαλογής.  Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνείτε είτε με τα ΕΛΤΑ κούριερ στο 2310 464546, είτε μαζί μας στο 2310 465252 για να σας εξυπηρετήσουμε!


Οι αποστολές στην Κύπρο επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής €5 εάν επιλέξετε αποστολή με Πλοίο (παράδοση 7-12 ημέρες), και €14 εάν επιλέξετε  αποστολή με αεροπλάνο (παράδοση 2-4 ημέρες). Και στις δύο περιπτώσεις η αποστολή γίνεται με Kronos Express! Η υπηρεσία της Αντικαταβολής χρεώνεται με €1!

 

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ

ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Χερσαίοι Προορισμοί

Με ΕΛΤΑ Courier

€3,5/Αποστολή (Δωρεάν με συνολική παραγγελία από €39 και άνω)

1-2 Μέρες (Σε περιοχές απομακρυσμένες μπορεί και 3-4 Μέρες)

Νησιωτικοί Προορισμοί

Με ΕΛΤΑ Courier

€3,5/Αποστολή (Δωρεάν με συνολική παραγγελία από €39 και άνω)

2-3 Μέρες (Σε περιοχές απομακρυσμένες μπορεί και 3-4 Μέρες)

Κύπρος

Με Kronos Express

€5/Αποστολή με Πλοίο

€14/Αποστολή με Αεροπλάνο

7-12 Μέρες

2-4 Μέρες

Εξωτερικό

Με ΕΛΤΑ Ταχυδρομείο

€20

7-15 Μέρες (Εξαρτάται από τη χώρα)